Odločite se za čistilni servis Valina

Čistoča je pomembna. Ne samo zaradi higienskih razlogov, tudi zaradi vtisa vsakogar, ki pride v prostor. Sami veste, kako moteče je, če pridete na obisk h sorodnikom in prijateljem in povsod vidite razmetane obleke, nepomito posodo in obilo prahu… Še koliko bolj pomembno je torej, da so čisti poslovni prostori, vrtci, šole, bolnišnice…

Čistilni servis Valina d.o.o. je profesionalen in kvaliteten ponudnik čistilnih storitev, s pomočjo katerega vam ne bo treba skrbeti za prvi vtis vaših obiskovalcev. Glede na vaše potrebe se lahko dogovorite za dnevna, tedenska ali občasna čiščenja prostorov, kadar je to potrebno, pa zagotovijo tudi dobro generalno čiščenje. V podjetju so posebej specializirani za čiščenje poslovnih prostorov, vrtcev, šol, fakultet, zdravstvenih ustanov in športnih objektov, dnevno pa čistijo tudi industrijske objekte, kinodvorane, konferenčne prostore in gospodinjstva. Neprestano skrbijo, da je njihovo čistilno osebje urejeno, primerno opremljeno in usposobljeno. Za čiščenje uporabljajo kvalitetna in učinkovita čistila, nudijo pa tudi sodobna ekološka čistila. Neprestano iščejo in uvajajo nove, bolj učinkovite tehnike čiščenja. Da je njihovo delo res kakovostno, pa skrbi redni in še izredni, nenapovedan nadzor.

Poseben izziv za čiščenje predstavljajo zdravstvene ustanove, saj mora biti čiščenje in razkuževanje res valitetno, da se prepreči razvoj okužb in je zagotovljeno dobro počutje bolnikov in zdravstvenih delavcev ter dobro vzdrževanje opreme. Za čiščenje uporabljajo mokro brisanje, ki preprečuje dvigovanje prahu in mikroorganizmov, uveden pa imajo tudi sistem barvnih krp, kar pomeni, da se določena barva krpe uporablja samo za določene površine.

Naj imate še tako zahtevne prostore za čiščenje, če ga zaupate čistilnemu servisu Valina, vam zagotovo ne bo žal!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: